Godmorgon

loading...
Jezebel: "Jag har det bra i min valplåda med mina fem små. Så fort de piper till lite är jag snabbt dit och kollar läget på min baby. Idag är jag inte så bra i min mage, matte säger att det är för att jag åt upp 4 av 5 moderkakor. Jag ville inte dela med mig av dom till matte, så hon hann inte ta dom ifrån mig. Så antar att jag får sota för det lite nu ;) Annars är jag nöjd med tillvaron!!"

Jakita: "Jag har blivit mormor igen! Jag vill ju egentligen väldigt gärna hjälpa Jezebel med dom små, men jag respekterar henne och håller avstånd just nu, vet att hon är rädd om dom. Jag tycker min dotter är en jätte bra mamma. Men hade nog själv önskat att det var jag som låg där med bebisar!"

Jizza: "Jag är överallt och ingenstans, försöker få igång alla här hemma. Det är liksom för lugnt, ingen vill leka eller jagas. Jezebel är jätte tråkig och sur på mig. Förstår inte varför... Jag vill ju bara kolla lite närmare på vad hon har för konstiga saker i lådan. Jaja matte säger att jag är lite för på, men det håller jag inte med om ;) Jaja nu ska jag väl se vad jag kan hitta på för bus."

Vi önskar er alla en häääärlig Lördag <3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-