Utställnings planer för lilla Jade

Jag har faktiskt anmält till lite utställningar här ikväll. Jade´s debut får bli Arvika inoff den 1/7 och sedan anmält till Lillerud 26/8. Ska bli så spännande :) Så börjar vi ju på valpkurs i Juni/Juli. Så bara börja öva här hemma nu, på stå och gå fint. Känns som det var ett tag sedan man visade valp, hihi, dom har ju lite sin egen vilja de där små liven. Men ska bli så himla roligt!!!!

Även min Jizza är anmäld till Norrköpingsutställningen i Juni.
Se om vi kan lyckas sno till oss nåt cert denna sommar.

Jezebel lär väl tappa all päls, så hon får nog en härlig sommar på soldäcket vid poolen, hihi. Bara slappa och ha´t gött!!! Men även hon har jag såklart planer att ställa mera framöver. Kanske till hösten/vintern.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-