B-kullen växer och växer

Tiden bara flyger iväg... Man hinner inte riktigt med!!! Men tänk att de nu är 6,5 veckor gamla. Snart är det dags för dom att flyga från sitt lilla bo och flytta till sina familjer, som alla väntar så på dom!!! Jag kan bara inte riktigt förstå att tiden gått så fort, känns som jag nyss satt med Jez vid valplådan och väntade på dom.... Men de är alla 5 fantastiska små individer, med olika personligheter och charmigheter!!! Älskar dom alla, och det är en kärlek som förblir. Lika så som jag har för mina tidigare kullar... Alla valpar har alltid sin speciella plats i mitt hjärta!! Och jag ser fram emot att följa alla i deras nya hem och se vad de växer upp att bli för snyggingar.

Jag vill även säga att jag är så nöjd som uppfödare att ha äran att få ha såna fantastiska valpköpare och jag tycker det är så kul att ha sån fin kontakt med er alla och få uppdateringar om era fina hundar! Ni alla gör ett fantastiskt jobb. Stor kram till er alla!!!! Gamla som nya valpköpare

Nedan kommer en liten presentation om varje liten buse....
Lär bli en lång text och många bilder
Uniqueamora´s Blessing Babe "Amazing"
Denna lilla tjej är minst i kullen. Men samtidigt den med mest tålamod och man trampar inte henne på fötterna i första taget. Syskonen brottar inte ner henne utan att hon hämnas sekunden efter!!! Hon är en riktig skönhet, vackert ansikte och liten kompakt kropp. Hon älskar att upptäcka nya saker!! Allt är spännande i Amazing´s värld!! Hon är en liten söt busa!
Uniqueamora´s Brilliant Bachelor "Dexter"
Här har ni Dexter! Han är den största valpen i kullen. Men samtidigt den goaste! Han är en riktig kelbjörn, älskar att mysa upp sig i ens famn. Det lyser snällhet i hans ögon. Fast samtidigt är han en riktig liten tuffing och bråkar ganska vilt med sina syskon, eller så tycker han bara de är mesiga som inte tål lite bus. Han är en liten charmör som vet exakt hur han ska få någon på fall. Fantastisk kille på alla sätt.
Uniqueamora´s Bright Buttercream "Candy"
Lilla gulliga Candy! Denna sötnos bara älskar att mysa... Hon kan ligga i famnen helst hela tiden om hon fick. Och när hon inte får som hon vill, visar hon ganska tydligt sin missnöjdhet. En liten tjej som vet vad hon vill. Hon har en underbar utstrålning och sprider sån enorm glädje!! Hon kan ställa upp sig snyggt och vet om att hon är fin!! Tycker det är skoj att busa och dra sina syskon i svansen men skulle någon dra henne i svansen är det inte lika roligt längre, hihi. Hon är lite försiktigare och uppskattar hellre att mysa. Bollar och katten är nog det roligaste i Candys fall.
Uniqueamora´s Beloved Bullet "Odd"
En riktig krambjörn! Han älskar att busa med sina syskon och det absolut bästa är deras svansar, dom är ju bara så kul att jaga. Men något och någon han tycker mycket om är sin mamma, han är en riktig mammagris och gillar tuttarna med maten i också, vill väldigt gärna dit och sno till sig lite gott. Han är försiktig och lugn i sig själv. Odd är en charmig kille som kommer växa upp och bli en riktig goding!!!
Uniqueamora´s Brightening Beauty "Jade"
Busiga Jade! Hon är en lycklig liten tjej som älskar att bitas i näsan. Springer gärna och snor matskålarna i mun och springer iväg med dom. Med andra ord är hon nog den busigaste i kullen. En riktig liten stutsboll, som är överallt. Tur hon är en riktig sötnos så det jämnar ut sig, hihi.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-