Internationell utställning Norrköping Lördag & Söndag med Jizza

I helgen har vi varit till Norrköping på utställning med fina resultat, på Lördagen!! Söndagen är inte ens värd att tala om då jag inte alls håller med i domarens beslut.... Inte för att vara tvär men hur kan det gå från toppresultat till botten på en natt? Och Jizza har fått ett VG sen tidigare annars har hon fått Exc varje utställning. Så nej jag instämmer ej med domarens beslut på Söndagen men men nog med det, här kommer helgens resultat!!!

Lördag, 1a i Öppenklassen med Exc + ck, slutade som 2a Bästa tik med Cert + reserv cacib med jätte fin kritik (finns under Jizzas utsällningsresultat för den som är nyfiken). Domare: Kerstin Nilsson ~ Handler: Karolina Karlsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln