Uppdatering om C-kullen

Hej säger C-kullen!!! Och matte ber om ursäkt för dålig uppdatering här...
Vi har nu hunnit bli 3 veckor gamla (i måndags), öppnat ögonen och öronen. Vi har lite smått börjat busa med varandra. Vill helst inte ligga stilla i lådan längre utan mycket roligare att springa runt. Vi blir bara sötare och sötare för var dag som går!! Nu till helgen kommer det endel besökare till oss här på kenneln.
Då får vi se om någon mer av oss blir tingad "på riktigt". Just nu är det Kito (vit med bruna fläckar) som är tingad!!! Återkommer med uppdatering här efter helgens besök. Får vi se hur läget ser ut med tingningar :)

De är iallafall hur underbara som helst!!!!

Önskas hitta utställningsintresserad till den vita med mörka fläckar,
då jag tror han kommer bli riktigt vacker <3

Nedan kommer ett bildspel på nytagna bilder, enyoj!!! :)
loading...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln