Omplacering

Jag hjälper nu en fin valpköpare att kunna finna ett kärleksfullt och aktivt hem till deras två högt älskade hundar, som dom tyvärr måste omplcera p.g.a. väldigt förändrade familjeförhållanden, vilket medför att hundarna ej längre får det som dom vill att dom ska ha för att må <3
Det absolut bästa vore att dessa två får flytta tillsammans till nytt hem, då de är väldigt tajta och trygga ihop. De är vana att kunna vara själva hemma. Men dom är larmhundar, vilket rasen Mittelspitz är framavlade till så ligger i deras naturliga egenskaper, vilket medför att lägenhet kan bli en utmaning för att ha två Mittelspitz. Odd och Millie har svårt för andra hundar utanför flocken. Kloklippning samt annan hantering fungerar bra för dom båda. De är fullt vaccinerade, med pass och stamtavlor! Samt iövrigt fullt friska individer. Inte utställda något, utan varit två härliga sällskapshundar.
Odd- Uniqueamora´s Beloved Bullet SE21883/2017. Okastrerad hane. Creme sobel färgad.
Uppfödd hos mig här på min kennel. Föräldrarna är min Jezebel och Lecibsin Emir. Odd är dominant när det kommer till andra hanar, men fungerar bra ihop med andra tikar. En kastrering för honom skulle göra honom gott. Han är en väldigt varm kille, som helst vill sova under sängen men myser gärna en hel del. Älskar att springa runt vid vatten och kunna svalka sig. Väger runt ca 12 kg.
Millie - Vallgårdens Go With Glory SE56353/2017. Inte steriliserad, tik. Vit färg. Föräldrarna är Vallgårdens Art Of Anastasia och Aramis Vom Silbernebel.
Uppväxt på Vallgårdens kennel. Är en kärleksfull tjej som alltid vill mysa. Sitta i knä och sover gärna tillsammans med en i sängen. Hon älskar att bada och simma. Skäller när hon blir osäker.
Båda två behöver mycket stimulans för att må så bra som möjligt!
Väldigt viktigt med rätt hem!
Och mer än gärna samma hem.
Vi ser helst att de ej ska få fortsätta flytta runt utan söker ett genomtänkt beslut innan man åtar sig någon eller båda av dessa vackra fantastiska hundar.
6000:- st eller båda 10.000:-
Vid fler frågor eller vid intresse, kontakta mig, Johanna Persson, Uniqueamora´s kennel på PM, mail johannapersson92@hotmail.com eller SMSa 073-0242180
Hälsningar från oss, uppfödare Johanna (av Odd), ägare Louise och Jimmy

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln